Bästa Scandic Hotell i Malmö 2024 (Topplista)

Att bo på hotell är mysigt. Vi tycker att Scandic är den bästa hotellkedjan i Sverige för att de är prisvärda, tänker på miljön och har riktigt mysig atmosfär. Därför älskar vi på mysigaste just Scandic när vi ska bo på hotell. Gratis WI-FI och hotellfrukost är gemensamt för alla hotellen men resten är unikt för de olika hotellen. I Malmö finns sex stycken Scandic och vi rankar dem i mysig-lista.

Bästa och mysigaste Scandic i Malmö – här är listan!

1. Scandic triangeln

Mitt i centrala Malmö kan man bo på Scandic Triangeln. Här kan man gymma (med en utsikt eftersom gymmet ligger på tjugonde våningen), dricka en drink i baren eller äta i restaurangen. De har mötesrum, skönhetssalong, parkeringsgarage, cyklar för utlåning och tvättjänst.

Det finns tillgänglighetsanpassade rum, allergifria rum och husdjursvänliga rum.

2. Scandic Kramer

Ligger ett stenkast från Malmö rådhus väldigt centralt. Byggnaden är anrik från 1800-talet, men inuti med en modern touch- som alltid hos Scandic!

Det finns bar, bastu, gym, mötesrum, parkering, roomservice, terass utomhus, tvättjänst och parkeringsmöjligheter. Hotellet erbjuder husdjursvänligt rum.

3. Scandic Malmö City

Vid centrala Drottninggatan runt hörnet kan man här finns mys-stämning. Scandic Malmö City har gym, bar, café och parkeringsgarage. Det finns  tillgänglighetsanpassade rum, allergifria rum och husdjursanpassade rum. Välkommen alla fyrbenta!

4. Scandic S:t Jörgen

Ligger nära Gustaf Adolfs torg. Scandic S:t Jörgen har gym, bar, bastu, cyklar för utlåning, mötesrum, restaurang, mötesrum, parkering och en “Scandic shop” som har öppet dygnet runt. Ta en stund och varva ner i deras mysiga lobby.

De har tillgänglighetsanpassade rum, allergifria rum och husdjursvänliga rum. Barn är självklart alltid välkomna.

5. Scandic Segevång

En liten bit utanför stan i det härliga golf- och naturområdet Sege kan man bo på Scandic!

Här finns det pool, gym, bastu, bar, restaurang, kostnadsfri parkering, mötesrum, terrass utomhus och cyklar för utlåning. Det finns tillgänglighetsanpassade rum, allergifria rum och husdjursvänliga rum. Välkommen!

6. Scandic Stortorget

Välkommen till Centrala Malmö och till Scandic Stortorget. Färgglada och moderna hotellrum i en äldre fasad. Här erbjuds det bar, bastu, gym, parkering, cykel för utlåning, mötesrum, tvättjänst och “scandic shop”. De har några allergivänliga och husdjursvänliga rum.