Bästa Scandic hotell i Stockholm 2024 (Topplista)

Stockholm har många besökare under hela året. För oss på mysigaste så är Scandic alltid ett säkert val när det kommer till hotell gällande kvalitet och bekvämlighet (mysigt)- och dessutom för bättre pris än många konkurrenter. I alla Scandichotell på den här listan så ingår WI-FI och frukostbuffé.

Topp 10 mysigaste hotellen i Stockholm

1. Downtown Camper by Scandic

Ett stenkast från Sergels Torg vid T-centralen. På detta hotell hittar du alla variationer på rum från vanliga enkel/dubbel, till allergifria rum, co-living rum med möbler med mera. Vidare har de två restaurangval, en på entréplan och en Rooftop bar. Det finns även ett spa och gym. Fantastisk frukostbuffé och välstädade rum.

2. Scandic Arlandastad

Med endast fem minuter från Arlanda flygplats- varför inte börja semestern lite tidigare? Hotellet har parkering vilket gör det lätt för dig som tar dig till flygplatsen via bil. Alla är välkomna därför finns det tillgänglighetsanpassade rum, allergifria rum och husdjursvänliga rum.

Det finns gym, frukostbuffé, mötesrum och en grym restaurang.

3. Scandic Continental

Nära Stockholms centralstation. Hotellet har en takbar med fantastisk utsikt över Stockholm, gym, frukostbuffé, cyklar för utlåning, mötesrum, möjlighet till parkering, tvättjänst (med express) och bastu. Scandic Continental är Svanenmärkt för sitt miljötänk.

Det finns tillgänglighetsanpassade rum och husdjursvänliga rum. Välkommen!

4. Haymarket by Scandic

På lyxiga Haymarket by Scandic vid Hötorget i Stockholm behöver man aldrig gå hungrig. De har tre restauranger/bar, gym, cyklar för utlåning, livemusik, café, utomhusterrass och parkeringsmöjligheter.

Hotell Haymarket by Scandic är Svanenmärkt för sitt miljötänk. Det finns lättillgängliga rum och husdjursvänliga rum.

År 2020 så fick hotellet utmärkning som Sveriges bästa hotell av Grand Travel Awards.

5. Scandic Gamla Stan

Gamla stan är en av Stockholms mest besökta platser. Fina hus från århundraden tillbaka och kullerstensbeklädda gator- och ett Scandic såklart.

Här finns tvättjänst, mötesrum, utomhusterrass och självklart hotellfrukost. Hotellet är Svanenmärkt och erbjuder husdjursvänliga rum.

6. Scandic Grand Central

Nära Stockholms centralstation så ligger detta New-york inspirerade Scandichotellet. Detta är en plats för kulturälskaren- det finns både konst, teater på Vasateatern och musik med DJ och livemusik.

I övrigt erbjuder hotellet gym, relaxavdelning, café, cykelutlåning, mötesrum, tvättjänst och parkering. Det finns allergivänliga rum, tillgänglighetsanpassade rum och husdjursvänliga rum.

7. Scandic Victoria Tower

Ett mysigt hotell i Kista, nordvästra Stockholm. Det tar 15 minuter in till Stockholm City.

Här finns den unika möjligheten för hela sportlag att bo för förmånliga priser, tillgänglighetsanpassade rum, allergivänliga rum och husdjursvänliga rum.

Scandic Victoria Tower har gym, bar, bastu, café, cyklar för utlåning, handikapparkering, mötesrum, restaurang, tvättjänst och skybar.

8. Scandic Upplandsgatan

Upplandsgatan är en central gata i Stockholm nära till allt. Här finns det gym, bar, café, cyklar för utlåning, parkering, restaurang och strykrum. De erbjuder tillgänglighetsanpassade rum och allergivänliga rum.

9. Scandic Infra City

Fantastiskt hotell i Upplands Väsby en bit utanför centrala Stockholm. Hit tar du dig lättast med pendeltåg.

Detta är Stockholm Scandics bästa familjehotell som erbjuder aktiviteter för barnen. Så länge kan föräldern bada i hotellets inomhuspool, gymma, hänga i relaxavdelning eller basta. Hotellet har bar, restaurang med vackert växtliv, (handikapp)parkering och mötesrum.

De erbjuder tillgänglighetsanpassade rum, husdjursvänliga rum och allergifria rum.

10. Scandic Park

Ligger vid mysiga parken Humlegården med Stureplan runt hörnet.

Här finns det gym, (handikapp)parkering, bar, bastu, mötesrum, uteterrass och tvättjänst. De erbjuder tillgänglighetsanpassade rum och husdjursvänliga rum.