GUIDE: Bästa brunch i Malmö 2024

Brunch brukar definieras som en måltid som en sen frukost som kombineras med lunch. Den trendiga måltiden brukar associeras med vardagslyx och som en stund att skämma bort sig själv lite extra.

Vi tycker att en brunch ska vara avslappnad helgaktivitet i gott sällskap eller kanske som en lugn start på jobbdagen, där man efter måltiden kan stanna kvar och jobba eller plugga en stund.

Denna lista innehåller Malmös godaste och mysigaste brunch-ställen!

Pappas flickor

Välkommen på en prisvärd brunch! 185kr för vuxna och 95kr för barn.

Här serveras amerikanska pannkakor, lax, frukt, ost med mera.

Lokalen är av det modernare stuket med vit- och träinredning. Tavlor, växter och övrig konstverk.

Laziza

Sugen på en kulinarisk brunch? Här får man en färgsprakande brunch buffé från Libanesen med tillhörande dessertbuffé med inslag från östra medelhavet. Några av rätterna som erbjuds är manaish (libanesiska minipizzor), grytor, färsk frukt och kardemummakaffe.

Lokalen har stora fönster, lampor som hänger ned från taket och en stilren mörkblå inredning. Det är luftigt och kvalificerar sig in på denna mys-lista.

Eatary social

On sundays we brunch!

Eatary är en restaurang med mexikanska inslag och därför kan man på deras brunchbuffé slänga ihop sin egen tortilla. De har buffé som passar den som är vegetarian, ost-älskare, sötsugen och den klassiska brunch-entusiasten. Mimosas och bloody mary efter maten? Mums!

Tillgängligt för barn, kostnad 10kr per varje år upp till 12 års ålder.

Restaurangen tillhör clarion hotell och ligger på Dag Hammarskjölds torg 2.

Café grannen

Caféet har en varierad och färgsprakande inredning full med konstverk. Den perfekta vardagsrums-känslan som vi letar efter i ett café. Här finns det gott om veganska alternativ och självklart är alla djur välkomna.

Här serveras frukost och brunch varje dag. Vardagar: 9:30-14:00 och helgöppet: 9:30-15:00.

Exempel från menyn: Färska frallor, frukt, blåbärskaka, äggröra mm… Välkommen!

Coffee square

På detta café prioriterar man kvalitet och ekologiska råvaror. På deras frukostbuffé finner man klassiker som frallor, ost, yoghurt och marmelad och deras egna shakes.

Miljön på caféet känns hemtrevlig och bekväm med bra ljusinsläpp.

Öppet tidigt varje dag inklusive söndagsöppet! Finns på Fredsgatan 10 och Möllevångstorget 3.